Je wilt je huis verkopen

 

Bij de verkoop is het van groot belang dat je woning snel en voor de beste prijs verkocht wordt. Wij nemen dat werk graag uit handen en zorgen voor een optimaal resultaat!

In een oriënterend en vrijblijvend gesprek bepalen we samen wat je van ons kunt verwachten en wat de strategie is die bij jou en de verkoop van je woning past.

De verkoopprocedure ziet er globaal als volgt uit:

Uw grootste bezit, is onze grootste zorg. Wij komen graag langs om deze visie persoonlijk uit te leggen. Wat u in ieder geval kunt verwachten is professionaliteit en betrokkenheid wanneer wij uw woning verkopen.    

Wil je meer weten over hoe wij je woning verkopen? De professionaliteit bestaat uit goed onderbouwde marktkennis, een moderne presentatie van uw woning op www.funda.nl, met daarbij een 2D en een 3D plattegrond, 360° foto. Het begeleiding tijdens het biedingsproces en het opstellen van de NVM-koopovereenkomst. De betrokkenheid ontstaat door het samen opstellen van een vooraf opgesteld (tijds)plan met daarin concrete stappen. Hierin bespreken wij zaken als terug koppeling van bezichtigingen, open huis dagen, additionele advertenties, Facebook campagnes etc..    

Wij begeleiden de bezichtigingen en zullen ons enthousiasme over uw woning aan de kandidaat-kopers overbrengen. Tijdens dit persoonlijke contact met een aspirant koper kunnen wij er achter komen welke volgende stappen nodig zijn om tot een goed eindresultaat te komen. Natuurlijk zullen wij u ook assisteren bij zaken zoals het energielabel, bouwkundige keuringen, juridische leveringen etc.  

Graag komen we geheel vrijblijvend bij u langs om kennis te maken en wellicht het een en ander toe te lichten.    

Ik wil meer weten