Verkocht: Prinses Beatrixlaan 683, 2284 BA Rijswijk

Aangeboden sinds Maandag 11 april 2022
Laatste wijziging Maandag 4 juli 2022
Woonoppervlakte 59 m²
Aantal kamers 2 (waarvan 1 slaapkamer)
Ligging Aan rustige weg, Beschutte ligging, Vrij uitzicht
Type Zonneterras
Energielabel E
Badkamervoorzieningen Douche

OP EEN MOOIE RUSTIGE TOCH ZEER CENTRALE LOCATIE GELEGEN 2-KAMER APPARTEMENT VAN CA. 59 M²! DIT APPARTEMENT IS GELEGEN OP DE 1ste VERDIEPING VAN HET MODERNE APPARTEMENTENCOMPLEX "BOGAARDHOEK", OP STEENWORP AFSTAND VAN WINKELCENTRUM "IN DE BOGAARD". VERDER BESCHIKT DIT APPARTEMENT OVER EEN RUIME WOONKAMER VAN CA. 26 M², LUXE WOONKEUKEN, 1 RUIME SLAAPKAMER, GOED ONDERHOUDEN BADKAMER EN EEN ZONNIG BALKON GELEGEN OP HET ZUIDWESTEN EN BERGING OP DE BEGANE GROND.

KORTOM EEN GOEDE WONING OP EEN PRACHTIGE PLEK, MEDE DOOR ZIJN IDEALE EN TOCH ZEER CENTRALE LIGGING NABIJ WINKELS, SCHOLEN, OPENBAAR VERVOER EN DIVERSE UITVALSWEGEN (A4, A12 EN A13).

Omschrijving:

Modern afgesloten hoofdentree met digitaal bellentableau, centrale hal met lichtkoepels, liften en trappenhuis, toegang tot de woning op de tweede woonlaag. Entree appartement: ruime overloop ca. 3.38/1.74/2.11/1.86, diepe bergkast met meterkast (6 groepen), trap naar de beneden gelegen woonverdieping (eerste woonlaag). Ruime living (ca. 5.85x4.51) geheel voorzien van laminaatvloer en vrij uitzicht, toegang tot het ruime balkon (ca. 4.51x1.84) gelegen op het zuidwesten voor de heerlijke middag-/avond zon.

Compleet uitgeruste luxe keuken met fraaie eetbar, neutrale kleurstelling, antraciet grijs kunststof aanrechtblad en hoogglans witte kasten. Voorzien van diverse inbouwapparatuur, te weten: koelkast, vriezer, vaatwasser, combi-oven, 4-pits keramische kookplaat met bijbehorende afzuigunit.
Middels tussenhal bereikt u de hoofdslaapkamer en de badkamer. De hoofdslaapkamer (ca. 3.00x2.39) heeft een diepe bergkast en toegang tot achtergelegen balkon met ochtendzon. De neutrale badkamer (ca. 2.39x1.81) is voorzien van douche, wastafel, toilet en opstelplaats voor de wasmachine.

- Woonoppervlakte ca. 59 m²
- Eigen grond
- Bouwjaar 1975
- Betonnenvloeren
- Energielabel E
- Berging op de begane grond
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Keuken is gemoderniseerd in 2017
- Actieve en gezonde vereniging van eigenaren met een maandelijkse bijdrage van € 245,06 (Inclusief o.a
verzekeringen, reservering onderhoud, huismeester en bijdrage stookkosten, warm- en koud-waterverbruik en elektra
verbruik)
- Een parkeerplaats is optioneel te huur
- Oplevering in overleg

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.