Verkocht: Frederik van Eedenstraat 41, 2273 SJ Voorburg

EINDELIJK WEER EENS IN ZEER GOEDE STAAT VAN ONDERHOUD VERKERENDE 3/4 KAMER PARTERRE WONING
MET CA. 58 M2 WOONOPP 2 SLAAPKAMERS ALSMEDE VOORTUIN EN SUPERDIEPE ACHTERTUIN MET ACHTEROM.

GELEGEN DICHTBIJ HET OUDE CENTRUM VAN VOORBURG OPENBAAR VERVOER OP LOOPAFSTAND EN ZEER DICHTBIJ DE UITVALSWEGEN.

DE WONING IS GELEGEN OP EIGEN GROND IN EEN ZEER RUSTIGE STRAAT.

HEDEN VOOR EEN ZEER AANTREKK... Meer informatie

Bouwjaar 1955
    Aangeboden sinds Dinsdag 1 mei 2018

Aangeboden sinds Dinsdag 1 mei 2018
Laatste wijziging Vrijdag 18 mei 2018
Bouwjaar 1955
Isolatievormen Dubbelglas
Oriëntering Zuid-west
Heeft een achterom Ja
Energielabel C
CV ketel Nefit Topline HR
Warmtebron Gas
Bouwjaar 2007

DE WONING IS GELEGEN OP EIGEN GROND IN EEN ZEER RUSTIGE STRAAT.

HEDEN VOOR EEN ZEER AANTREKKELIJKE PRIJS TE KOOP.

Indeling:
Beknopte voortuin ca. 6,00 x 1,50 voordeur appartement, royale centrale hal met elektrische deuropener, modern toilet, deur met roedeverdeling naar prachtige lichte woonkamer ca. 8,70 x 3,90 deels 2,95 met fraaie gezellige gas-openhaard, convectorput, aan voorzijde leuk uitzicht op voortuinen van overburen en aan achterzijde openslaande deuren met roedeverdeling naar juweel van een diepe fraai aangelegde zonnige achtertuin, gelegen op zuidwesten met achterom!!! van ca. 12,50 x 7,00. Gehele dag zon.
De achtertuin is voorzien van opbergkast, stenen berging ca. 2,30 x 1,10 met elektra, CV-opstelplaats en wasmachine-en drogeraansluiting alsmede aan achterzijde van de tuin grote houten schuur met elektra voor fietsen en tuinmeubelen.
Moderne keuken ca. 3,15 x 1,75 met kunststofwerkblad en voorzien van inbouwapparatuur te weten: koel-vriescombinatie, combi-oven, vaatwasser, RVS-afzuigkap en 4- pits gaskookplaat allen van het merk Siemens, aan ovderzijde van keukenblad veel extra kastruimte en deur met roedeverdeling naar tuin.
Compacte doch modern betegelde doucheruimte met fraai tegelwerk waarvan een wand met natuurkeitjes ingelegd, smaakvolle kleurstelling grijs/bruin.
Ouderslaapkamer ca. 3,15 x 2,25 met fraai wastafelmeubel. Vanuit de ouderslaapkamer heeft u prachtig uitzicht op de diepe tuin en in het voorjaar ontwaakt u met het geluid van fluitende vogels.
Voorslaapkamer ca. 3,15 x 2,02 met inbouwbed met bureau en veel extra bergruimte.
De gehele parterre is uitgevoerd met prachtige stroken parketvloer muv ouderslaapkamer=laminaat.
Zeer lichte parterre.

Algemene kenmerken:
* woonoppervlak 58 m²
* inhoud 217 m³
* bouwjaar 1955
* eigen grond
* CV-combiketel Nefit Topline HR-combiketel uit 2007
* CV-combiketel (jaarlijks onderhouden)
* woning voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas, ouderslaapkamer voorzien van houten kozijnen
* energielabel C, geldig tot 2025, hierdoor lage energiekosten. Zelfs maar € 115 per maand
* elektra voorzien van 5 groepen
* moderne en frisse tinten in de gehele woning
* achtertuin voorzien van verlichting en de houten schuur is voorzien van elektra
* buitenkraan en elektra aanwezig
* 2/44e aandeel in de actieve VVE, maandelijkse bijdrage € 96,75 per maand inclusief collectieve opstalverzekering, reservering klein en
groot onderhoud en professionele VvE beheer.
* aandeel in de verenigingsreserve per 31-12-2017 circa € 4.500,--
* meerjarig onderhoudsplan 2016-2030
* gelegen dichtbij het oude centrum van Voorburg openbaar vervoer (NS treinstation Laan van NOI, tram 2 en 6 en bus23 naar Scheveningen op loopafstand en zeer dichtbij de uitvalswegen via Rijkswegennet (A4 en A12)
* in circa 7 auto minuten in het centrum van Den Haag tevens via de N14 of openbaar vervoer bent u zo bij strand, zee en duinen
* goede parkeergelegenheid
* centrale ligging t.o.v. winkels, sportvelden en scholen
* dichtbij park met speeltoestellen
* flexibele oplevering
* geen rokers/huisdieren woning

Uitgebreide vragenlijst bij verkoop woning beschikbaar
Heeft u Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.