Verkocht onder voorbehoud

Badkamervoorzieningen Douche
Ligbad
Toilet

Ben je op zoek naar een heerlijk ruim familiehuis omringd door groen en uitgebreide recreatiemogelijkheden en toch dichtbij stedelijke voorzieningen en een centrale ligging ten opzichte van de A4 en A13? Op een unieke locatie op een autoluw en zeer kindvriendelijk eiland ligt deze verrassend ruime en lichte eilandwoning met voor-en achtertuin (Zuid Oost) grote zonnige aanlegsteiger, 4 ruime slaapkamers en dakterras. Het huis is instap klaar en op korte termijn beschikbaar.

Het herenhuis is onderdeel van het project de Eilanden, waarvan elk wooneiland zijn eigen karakteristieke architectuur heeft en een geborgen gevoel geeft met veel woongenot en voldoende parkeermogelijkheden voor de deur. Huisnummer 4 ligt gunstig op het meest zuidelijke eiland met voor- en vooral veel vrij achteruituitzicht. In de zomer kun je zo vanaf je eigen steiger met een roei- of peddelbootje het water op. Het historische centrum van Delft ligt op nog geen 20 fietsminuten, het knusse dorpscentrum van Wateringen op slechts 8 fietsminuten, terwijl er ruim voldoende (winkel) faciliteiten op loopafstand beschikbaar zijn.

Parterre:

Via voortuin met mogelijkheid voor opstelplaats voor 2 auto's. Ruime centrale lichte entree, open trap opgang hierdoor een heerlijk ruimtelijke gevoel,
apart toilet met fontein, ruime inpandige berging/bijkeuken met opstelplaats CV-ketel in kast, wasmachine-en drogeraansluiting, meterkast, kant en klare opbergplanken alsmede een aparte toegangsdeur via voortuin (handig voor spelende kinderen).
Heerlijk lichte tuingerichte woonkamer over de volle breedte van de woning ca. 6,95 x 4,45 deels 5,50 Het elektrische bedienbare zonnescherm zorgt voor extra comfort.
Aan voorzijde keurige Siematic keuken in L-vormige opstelling met kunststof werkblad waarbij je al kokend de spelende kinderen in de gaten kan houden. Inbouw apparatuur te weten: oven, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en losse koel-vriescombinatie.
Gehele parterre voorzien van schitterende brede houten vloerdelen (warm Amerikaans eiken).
De Siematic keuken en bijkeuken zijn voorzien van plavuizen vloer.
Via praktische schuifpui met veel glas naar zonnige fraai aangelegde achtertuin ca. 7,00 x 7,25 met gras en borders. De begroeiing geeft veel privacy. Grote stenen berging ca. 2,90 x 1,55 met handig werkbankje, verlichting en op maat gemaakte open opbergrekken.
Via achtertuin trap naar eigen houten steiger met vlonders ca. 6,00 x 2,90.

1e etage:

Speelse open trap naar centrale L-vormige overloop. De vide is voorzien van een op maat gemaakte hoge Luxaflex Duettes die zorgt voor veel lichtinval en tegelijkertijd privacy. Grote ouderslaapkamer (1) ca. 4,10 x 4,00 slaapkamer (2) ca. 4,10 x 2,90. Voorzijkamer (3) ca. 3,90 x 2,50. Keurige badkamer ca. 2,15 x 2,70 uitgevoerd met wit tegelwerk met ligbad, aparte hoekdouche, vaste wastafel, handdoekradiator en toilet. Ligbad en douche voorzien van thermostaatkranen.

2e etage:

Speelse open trap naar centrale royale overloop. heerlijk comfortabele extra uitgebouwde lichte slaapkamer (4) ca. 6,90 x 5,15 deels 4,55 met handige diepe kastenwand voor verrassend veel opbergruimte, deur naar achterbalkon met wijds uitzicht en voorzijde dakterras van ca. 4,50 x 2,05 met uitzicht over de eilanden.

BIJZONDERHEDEN:

Bouwjaar ca. 2001.
Perceel oppervlakte 178 m².
Erfpacht eeuwigdurend waarvan de canon en beheerskosten zijn afgekocht, omzetten naar eigen grond is mogelijk.
Energielabel D.
Voorzien van zonnepanelen.
Electra 8 groepen met aardlekschakelaar.
Achtertuin aan het water gelegen met unieke zonnige eigen houten steiger van 17 m2.
Elektrische bedienbare zonneschermen op de parterre aan achterzijde.
Beton vloeren.
Aanvaarding in overleg.
Verwarming middels CV-combi-ketel Intergas HR, bouwjaar 2001.
De onderhoudssituatie van de Siematic keuken en het sanitair is goed.
De onderhoudssituatie is zowel binnen als buiten goed tot uitstekend.
Tuin voorzien van schuur met verlichting, werkbank en buitenkraan.
De woning is voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.
Geen lood of asbest in de woning.
Woning is recent aan de buitenkant geheel geschilderd.

NABIJ:

Voor gezinnen met kinderen in alle leeftijden is Wateringse Veld een fantastische woonplek. Naast een kinderboerderij, vele speelplaatsen, groenstroken en tal van sportfaciliteiten is er ook kinderopvang in de wijk aanwezig. Er zijn maar liefst 5 basisscholen in de wijk, evenals het Wateringse Veld College voor havo, vwo en de theoretische leergang van vmbo. Verspreid over verschillende buurten in het Wateringse Veld vind je speel- en sportverenigingen zoals hockeyclub HCWV en voetbalvereniging VELO en Optisportcentrum de Schilp (o.a. zwembad en sporthal). Uitgebreide openbaar vervoersmogelijkheden zoals tramlijn 17 en 16, buslijnen 22, 30 en 37. Tramlijn 17 brengt je direct naar Rijswijk (Station), winkelcentrum In Den Bogaard, via Den Haag HS (MegaStores) rechtstreeks naar Den Haag Centraal Station. Tramlijn 16 neemt je mee door het centrum van Den Haag, het Statenkwartier naar de Scheveningse Haven.
De A4 en A13 zijn snel te bereiken. Op korte auto afstand bevindt zich bijvoorbeeld het grootste overdekte sportcentrum van Europa de Uithof (Olympische 400 meterbaan, indoor sneeuwbaan, ijskarten, E-kart, klimmuur en bolderen etc.) Ook Madestein, The International School of The Hague,
het Haga Ziekenhuis en vernieuwde Kijkduin bevinden zich op korte autoafstand.

Sectie : AY
Grootte : 01 are 79 centiare

De Meetinstructie is gebaseerd BMMI (voorheen NEN2580). De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.