Te koop: Snelliusstraat 64, 2517 RK Den Haag

LET OP: WAKKER WORDEN!

OP PERFECTE LOCATIE IN DUINOORD TUSSEN GROOT HERTOGINNELAAN EN ARCHIMEDESTRTAAT IN GELEGEN SCHITTEREND RUIM 5 KAMER SFEERVOL EN LICHT DUBBELBOVENHUIS MET GEWELDIG DAKTERRAS VAN MAAR LIEFST 64 M2 MET GEHELE DAG ZON EN WIJDSUITZICHT OVER DEN HAAG. DAKTERRAS LIGT VERSCHOLEN WAARDOOR WEINIG WIND EN VEEL PRIVACY.
WOONOPPERVLAKTE 126 m2.
EIGEN GROND.
EENRICHTINGSSTRAAT... Meer informatie

Aangeboden sinds Donderdag 13 mei 2021

Aangeboden sinds Donderdag 13 mei 2021
Laatste wijziging Vrijdag 21 mei 2021
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Type Zonneterras
Energielabel E
Badkamervoorzieningen Douche, Ligbad

LET OP: WAKKER WORDEN!

WOONOPPERVLAKTE 126 m2.
EIGEN GROND.
EENRICHTINGSSTRAAT MET FRAAIE BOMEN.
3 SLAAPKAMERS.
MOOIE VOORGEVEL MET VEEL STIJLDETAILS.
ACTIEVE VVE MET 2 LEDEN MET EEN KASRESERVE VAN MAAR LIEFST RUIM € 12.000,-- !
GROTE KAMER EN SUITE MET 2 ORIGINELE ZWARTE MARMEREN SCHOUWEN.
GEHELE WOONVERDIEPING VOORZIEN VAN BREDE HOUTEN VLOERDELEN.
GEORNAMENTEERDE PLAFONDS.
DAKTERRAS IS OFFICIEEL MEEGESPLITST.

Entree op straatniveau, authentieke voordeur, centrale ruime hal met ruimte voor fiets en meterkast, luie trap naar 1e etage, centrale royale overloop met veel lichtinval door groot raam aangebracht vanuit voorzijde, modern vrijhangend toilet met fontein in kleurstelling zwart-wit.
Via dubbele deuren naar heerlijk lichte, sfeervolle kamer-en-suite ca. 13,25 x 3,70. (Voor) woonkamer voorzien van originele zwart marmeren schouw en fraai geornamenteerd plafond.
Separatie voorzien van 4 houten kasten waarvan bovenzijde open is gehouden naar (achter) woonkamer. Is eveneens voorzien van originele zwart marmeren schouw en geornamenteerd plafond.
Gehele woonkamer voorzien van brede, eikenhouten houten vloerdelen.
Aan voorzijde gesitueerd moderne open stoere WOONEETKEUKEN in L -vormige opstelling ca. 2,90 X 2,20 voorzien van dik (9 cm) hardstenen zwart werkblad, onder- en bovenkastjes. Inbouwapparatuur te weten: kookplaat waarvan een grote wokpit en 2 inductie kookpitten, grote stoomoven, grote combimagnetron, afzuigkap, RVS spoelbak, vaatwasser, koelkast, aparte vriezer, apothekerskast en gezellig geïntegreerd zitje. Alle inbouwapparatuur van het merk Siemens. Vanuit zitje vrije doorkijk in de gezellige straat.
Luie trap naar 2e etage, overloop met daglichttoetreding, royaal toilet, zeer diepe kast, vaste kast, riante voorslaapkamer ca. 4,20 x 3,70 en originele zwart marmeren schouw.
Voorzijkamer ca. 3,20 x 2,25 met L-vormige kastenwand (maatvoering is inclusief kastenwand).
Tussen gelegen royale badkamer ca. 3,70 x 2,25 met betonvloer voorzien van douche, ligbad, 2x wastafel in meubel, wasmachineaansluiting, geiser voor warmwater en daglichttoetreding. Kleurstelling zwart-wit.
Heerlijke achterslaapkamer ca. 4,20 x 3,70 met openslaande deuren naar riant terras ca. 4,45 x 3,70 hier bevindt zich een stalen praktische trap naar UNIEK MEGA DAKTERRAS van ca. 9,85 x 6,45 met gehele dag de zon. Dakterras voorzien van elektra, waterkraan en watersysteem voor bloembakken.

-Oplevering in overleg.
-Gehele woning aan de voorzijde en aan de achterzijde voorzien van kunststof stijlkozijnen met roedeverdeling en dubbel glas. Andere lid van VvE heeft ook zelfde type kozijnen. Voordeuren zijn identiek met zelfde kleurstelling hierdoor ontstaat een prachtige eenheid.
-Energielabel E, geldig t/m 2031.
-Eigen grond.
-Bouwjaar ca. 1910.
-Woonoppervlakte ca 126. m².
-Terras tweede etage 17 m².
-Dakterras 64 m².
-Inhoud totaal ca. 441 m³.
-Plafondhoogte woonverdieping 3,16 m.
-Plafondhoogte slaapverdieping 2,86 m.
-Elektra 8 groepen zonder ALS.
-Onderhoudssituatie van het sanitair goed en van de keuken is modern.
-Onderhoudssituatie buiten is goed tot uitstekend.
-Alle dagen gratis parkeren tot 18.00 uur daarna via vergunning.
-Openbaar vervoer: randstadrail en tramlijn 11.
-Ondergrondse vuilcontainers.
-Supermarkt, kapper, (banket)bakker, bloemist, slager en om de hoek.
-In de nabijheid van European School of The Hague, International School of The Hague, kinderopvang en lagere school alsmede in directe nabijheid van strand, zee en duinen.
-Sportfaciliteiten, winkelstraten Valeriusstraat, Frederik Hendriklaan en Reinkenstraat wederom om de hoek.
-Centrum van Den Haag en van Scheveningse havens op 10 minuten fietsen.
-Zeer centraal gesitueerd met de uitvalswegen via Rijkswegennet.

-Actieve VvE met 3/5 (maar 2 leden) aandeel in de gemeenschap van Snelliusstraat 64 en 66 (even nummers).
-Bijdrage € 100,-- per maand, inclusief groot-en klein onderhoud en collectieve opstalverzekering.
-Beheer VvE door haar leden zelf.
-Hoog reservefonds VvE per 01-05-2020 totaal ca. € 12.000,=.

Sectie : N

Adressen van collega