Te koop: Ridderspoorweg 160, 2565 AP Den Haag

Type object Appartement, bovenwoning

Op perfecte locatie met geweldig vrij uitzicht op Zuid Den Haag en duinen goed onderhouden 3-kamer appartement gelegen op de 5e verdiepingen wat tevens de topetage betreft. Zonnig balkon (ZW) Eigen fietsenberging in de onderbouw. Appartementengebouw 'Wapendal' van de architecten Blankespoor en De Vries met een gemeenschappelijke tuin is zeer goed onderhouden door de Vereniging van Eigenaren.
P... Meer informatie

Aangeboden sinds Woensdag 28 oktober 2020

Aangeboden sinds Woensdag 28 oktober 2020
Type object Appartement, bovenwoning
Aantal kamers 3 (waarvan 1 slaapkamer)
Ligging Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving, In woonwijk, Vrij uitzicht
Type Zonneterras
Energielabel E

Pal achter strand, zee en duinen, gemeenschappelijke tuin, het vernieuwde winkelcentrum De Savornin Lohmanplein en openbaar vervoer, waaronder RandstadRail lijn 3.
Eveneens in de nabijheid van diverse sportverenigingen en scholen, o.a. de International School of The Hague.

Indeling:
Via een buiten trap naar een afgesloten entree met bellentableau en intercomsysteem. Hal met twee liften en een trappenhuis, galerij naar de woning.
U kunt zonder trappen via onderbouw gelijkvloers naar het appartement.

Entree, vestibule ca. 1,20 x 1,30 met opbergruimte en tochtdeur, ruime centrale hal met praktisch werkblad voor de computer en vaste kast, doorgebroken lichte woonkamer over de volle breedte van het appartement ca. 6,60 x 4,40 deels 3,70 met schouw, opbergkast met inbouwspots en deur naar heerlijk zonnig balkon op het zuidwesten ca. 2,35 x 1,35 met fraai wijds uitzicht. Vanuit wooneetkamer en balkon (klein) beetje zeezicht.
Rustig gelegen slaapkamer ca. 4,25 x 3,40 met vaste kast en toegang tot de badkamer ca. 1,85 x 1,20 met betegelde inloopdouche en wastafel in meubel.
Toilet met fontein.

Keurige keuken ca. 4,25 x 1,80 in L-vormige opstelling. Apparatuur te weten: koel,-vrieskast, vaatwasser, oven, 4-pitsgascomfort, RVS-afzuigkap en 1 1/4spoelbak met prachtig wijds uitzicht over Wapendal en geheel De Haag.

Gehele woning voorzien van fraaie laminaatvloer.

Elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Grote eigen berging in de onderbouw ca. 2,60 x 1,30 met elektra.

- Bouwjaar circa 1952
- Woonoppervlakte circa 67 m²
- Totale inhoud circa 228 m³
- De woning is gelegen erfpachtgrond eindigende op 31 december 2025
- De elektrische installatie bestaat o.a. uit 6 groepen met aardlekschakelaar
- De woning wordt verwarmd door middel van blokverwarming (cv-ketel geplaatst in 1998), warmwater via een centrale voorziening
- De kozijnen aan de voorzijde zijn uitgevoerd in aluminium met dubbel glas (installatie 2018), aan de achterzijde in hout met enkel glas
- Originele paneeldeuren aanwezig
- Videofoon aanwezig
- Voor zover verkoper bekend is er geen asbest aanwezig
- De ondergrondse olietank I is door een erkend KIWA bedrijf in 1995 inwendig gereinigd en door een erkend bedrijf verwijderd (KIWA certificaat aanwezig), de
ondergrondse olietank II is inwendig gereinigd en daarna gevuld met zand
- Gratis parkeren op de openbare weg.
- Notaris: Notariaat De Gier te Den Haag.

Het nabij gelegen vogelreservaat Wapendal is ongeveer 3,6 hectare groot en is gelegen tussen de Daal en Bergselaan, de Pioenweg, de Ereprijsweg en de Ridderspoorweg. Wapendal is onderdeel van het Natura 2000-gebied Westduinpark en Wapendal. Het is een restant van een oude strandwal. Het grensde aan de strandvlakte en lag op een laaggelegen vochtige plek. Vroeger werd zo'n plek 'wapel' genoemd. Daar is de naam Wapendal van afgeleid. Boeren uit de omgeving lieten hun vee hier grazen en drinken. Tegenwoordig grazen hier jaarlijks Shetlandpony's in de periode oktober-maart.

-Actieve VvE met 5/362 aandeel in de gemeenschap van Ridderspoorweg 4 tm 176 (even nummers).
-VvE is ingeschreven in KVK.
-Professionele administrateur.
-Bijdrage € 188,17 per maand inclusief groot en klein onderhoud, opstalverzekering, WA-verzekering, huismeester, lift onderhoud en schoonmaken van de
gemeenschappelijke ruimtes.
-Blokverwarming + centrale warmwatervoorziening, voorschot bijdrage
€ 84,-- per maand.
-Extra bijdrage 2020 ad € 2087,-- wordt betaald door eigenaar.
-Extra bijdrage standleiding 2021 ad € 1.031,-- komt voor rekening van nieuwe eigenaar.
-Reservefonds geheel VVE per 01-10-2020 ca. € 126.690,--