Verkocht: Ranonkelstraat 119, 2565 BC Den Haag

Type object Appartement, portiekflat

EINDELIJK WEER EENS TE KOOP :

VOORMALIG 5 KAMER HOEK APPARTEMENT MET EXTRA GROOT TERRAS/BALKON OP ZUIDWESTEN !!!! ALSMEDE RONDOM BALKON MET MOOI WIJDS UITZICHT OP EEN OASE VAN GROEN, WAARONDER HET STOKROOSVELD. BETONVLOEREN EN LIFT ZONDER TRAPPEN TE BEREIKEN!!!!
OP LOOPAFSTAND VAN STRAND,ZEE EN DUINEN.

Gehele woning is voorzien van kunststof profiel kozijnen met dubbelglas.

Via pad l... Meer informatie

Bouwjaar 1955
    Aangeboden sinds Donderdag 10 januari 2019

Aangeboden sinds Donderdag 10 januari 2019
Laatste wijziging Vrijdag 5 april 2019
Bouwjaar 1955
Isolatievormen Dubbel glas
Ligging Beschutte ligging
In bosrijke omgeving
Energielabel E
Warm water Centrale voorziening
Verwarmingssysteem Blokverwarming
Heeft een lift Ja
Heeft een schuifpui Ja
Heeft zonwering Ja

EINDELIJK WEER EENS TE KOOP :

OP LOOPAFSTAND VAN STRAND,ZEE EN DUINEN.

Gehele woning is voorzien van kunststof profiel kozijnen met dubbelglas.

Via pad langs grasveld en borders, afgesloten portiek met bellen-en brieventableau, centrale hal, lift of trappenhuis, voordeur, royale lichte centrale hal voorzien van videofooninstallatie, grote vaste kast met meterkast, aparte vaste kast met wasmachine-en drogeraansluiting, modern toilet met fontein.
Centrale hal staat in open verbinding met woonkeuken en woonkamer hierdoor ontstaat een heerlijk ruimtelijk effect.
Prachtige lichte brede woonkamer ca. 7,00 x 4,70 deels 3,80 met schouw, visgraat parketvloer met zwarte bis, hoekraam met leuk wijds vrij uitzicht over het stokroosveld en schuifpui naar prachtig groot terras met perfecte zonligging, doorlopend om gehele hoek appartement.
Fantastische lichte gezellige woon-eetkeuken ca. 4,00 x 4,00 met inbouw apparatuur te weten; vaatwasser, 4-pits kookplaat, RVS-afzuigkap en oven. Separate RVS Amerikaanse koel-vriescombinatie en deur naar het balkon.
Zeer veel licht inval door hoekligging en geweldige doorzonkamer, waarin van alle kanten het licht vrij spel heeft.
Royale hoofdouderslaapkamer ca. 4,55 x 3,25 met visgraatparketvloer met zwarte bis en deur naar terras.
Tweede royale slaapkamer ca. 3,65 x 2,95 met grote ingebouwde kastenwand en deur naar het balkon.
Modern strakke badkamer met grote inloopdouche met valdouchekop, inbouwthermostaatkraan,
design wastafelmeubel met spiegel, plafond met inbouwspots en handdoekradiator.

Woonkamer en hoofd/ouderslaapkamer zijn voorzien van visgraat parketvloer met zwarte bis.
Woonkeuken en centrale hal zijn voorzien van fraaie plavuizen vloer.
In onderbouw gelegen droge ruime fietsenberging met elektra.

Bouwjaar ca. 1957.
Gelegen op erfpachtgrond, eindigende op 31-12-2027.
De canon bedraagt € 80,40 per jaar.
6/208 aandeel in de gemeenschap van ranonkelstraat 119 tm 201
Super actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 267,-- per maand inclusief warmwater.
Verwarming middels van blokverwarming.
alsmede inclusief opstalverzekering, schoonmaak kosten, reservering groot-en klein onderhoud, collectief schilderwerk en tuinman.
Elektra 8 groepen met aardlekschakelaar.
Balkonkast op het achterbalkon.
Woning is voorzien van elektrisch bedienbare zonneschermen.
De onderhoudssituatie van het sanitair uitstekend en de keuken is goed.
De onderhoudssituatie is zowel binnen goed en buiten goed/uitstekend.
Gemeentelijk beschermd stadsgezicht.
Op loopafstand van strand, zee en duinen, Segbroekpark met Haagse Beek en Bosjes van Poot, sportfaciliteiten bij Bosjes van Pex zoals voetbal, hockey en tennis en op fietsafstand van Museon, haven van Scheveningen en gezellige Frederik Hendriklaan.
Nabij openbaar vervoer, buslijn 24 aan Sportlaan en tramlijn 12 alsmede Randstadrail tot in Rotterdam tevens nabij uitvalswegen via Hubertus tunnel.
Om de hoek van winkels aan Goudsbloemlaan, Fahrenheitstraat en Thomsonlaan.
Gezien de leeftijd van het appartement zijn lood-/asbest-en ouderdomsclausules van toepassing.

Sectie : AV