Nieuw in verkoop

Te koop: Okkernootstraat 37, 2555 ZB Den Haag

Status Nieuw in verkoop

UNIEK 110 M2 grote 5-kamerparterre met 3 slaapkamers, achterom en diepe zonnige achtertuin.
Om de hoek van de Thorbeckelaan nabij het Notenplein gelegen.
Na genoeg de hele dag zon in deze diepe tuin met vrije doorkijk op de tuinen van Thorbeckelaan en Notenplein alsmede voorzien van een stenenberging en afgesloten achterom!

Bouwjaar 1939
    Aangeboden sinds Maandag 11 maart 2019

Status Nieuw in verkoop
Aangeboden sinds Maandag 11 maart 2019
Laatste wijziging Woensdag 20 maart 2019
Bouwjaar 1939
Energielabel E
CV ketel Vaillant
Bouwjaar 2007

Om de hoek van de Thorbeckelaan nabij het Notenplein gelegen.
Centraal gelegen op fietsafstand van duinen, strand en zee, Kijkduin Boulevard, openbaar vervoer, sportfaciliteiten, winkels en Internationale School.

Indeling parterre:
Entree via fraaie voordeur, vestibule met granito vloer, origineel tegelwerk en tochtdeur, prachtige lichte grote centrale hal ca. 4,00 x 3,00 naar alle vertrekken zijnde dubbele deuren naar sfeervolle woonkamer en suite ca. 6,20 x 3,50 + 5,80 x 3,50 voorzien van prachtige originele schuifseparatie met origineel glas-in-loodbeglazing, 4 vaste kasten, strakke schouw met fraaie design houtkachel, radiatoren voorzien van ombouw, voorerker met schuin uitzicht naar Thorbeckelaan en aan achterzijde openslaande deuren naar heerlijke diepe achtertuin van 11,00 x 5,00 met tot s-avonds laat de zon op de achterpui van de woning.

Aan achterzijde van de woning gesitueerd praktische moderne open wooneetkeuken ca. 3,50 x 3,25 deels 1,70, zwart hardstenen werkblad, 1 1/4 RVS spoelbak met design kraan, inbouw apparatuur te weten: inductiekookplaat, grote oven, RVS afzuigkap, vaatwasser, koel-vriescombinatie en deur naar beschutte achtertuin. Inductiekookplaat, kraan, oven en koel-vries-combinatie aantal jaren gelegen vernieuwd. Alles van de merken Whirpool of Siemens.

Vanuit de centrale hal ca. 3,90 x 2,70 deels taps toelopend naar 1,60 eveneens te bereiken:
Ouderslaapkamer ca. 4,40 x 2,50 zijraam, vaste kast en inbouw kast.
Voorslaapkamer ca. 4,55 x 2,68.
Voorzijkamer ca. 4,40 x 3,00 taps toelopend met zijraam hierdoor veel licht inval.
Moderne luxe grote badkamer ca. 2,70 x 2,00 met heerlijke grote inloopdouche, dubbele design wastafel met onder kastjes, RVS handdoekradiator en plafond met inbouwspots.
Separaat modern vrij hangend toilet.
Washok ca. 2,70 x 2,00 met granitovloer in gebruik als wasmachine-en droger opstelplaats, werk/strijkkamer en opstelplaats voor CV-combiketel.

Gehele parterre voorzien van prachtig authentieke parketvloer m.u.v. 1 slaapkamer.
Parterre heeft een plafondhoogte ca. 2,80 meter.

Oplevering in overleg.
Energielabel E _ alles dubbelglas dus lage stookkosten!
Eigen grond.
Bouwjaar ca. 1939.
Woonoppervlakte parterre ca 110 m².
Externe bergruimte ca. 4 m².
Inhoud totaal ca. 330 m³.
Achtertuin: water- en elektra-aansluiting.
Voorzijde van de woning voorzien van nieuwe fraaie groen gemoffeld kunststof profiel kozijnen met houtnerf en dubbelglas ++ 2016.
Kozijnen achterzijde van de woning voorzien van houten kozijnen met dubbelglas HR++ 2016.
Elektrakast: 8 groepen met aardlekschakelaar en 3 fase.
CV-combiketel: Vaillant VHR 24-28 bouwjaar 2007.
Gratis parkeren.
Openbaar vervoer: bushalte lijn 21 om de hoek alsmede tramlijn 2 Den Haag Kraayenstein _ Leidschendam via Den Haag Centraal.
Ondergrondse vuilcontainers.
Om de hoek van heerlijk groot speelveld op Notenplein en Abrikozenplein gelegen.
In directe nabijheid van duinen, strand en zee, sportfaciliteiten, winkelcentrum De Savornin Lohmanplein, Kijkduin Boulevard, Scheveningse haven en de gezellige Vlierboomstraat en Appelstraat.
Gezien het bouwjaar van de woning zijn de lood/asbest en ouderdomsclausule van toepassing.

Zeer actieve VvE met 1/3 (3 leden) aandeel in de gemeenschap van Okkernootstraat 37,39 en 41 (oneven nummers).
VvE is ingeschreven in KVK.
Bijdrage € 50,-- per maand inclusief opstalverzekering, glasverzekering, WA-verzekering, rechtsbijstandverzekering, bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering en reservering klein- en groot onderhoud.
Recente renovaties (2017-2019): achterbalkon 1e verdieping, daklijsten voor-en achter schilderwerk, hemelwaterafvoeren begane grond vernieuwd en renovatie portiek inclusief schilderwerk (totaal ruim € 10.000).
Reserve VvE per 01-03-2019 circa € 1400,=

Gemeente: Loosduinen