Te koop: Elsstraat 136, 2565 KR Den Haag

EINDELIJK WEER EENS EEN CHARMANTE 4 KAMER PARTERRE MET ALLE ORIGINELE DETAILS ZOALS PANEELDEUREN, GRANITOVLOEREN, SUITE SEPARATIE, DEUR BESLAG EN LIJSTWERKPLAFONDS MET ZONNIGE TUIN OP HET ZUIDOOSTEN EN ALLES DUBBELGLAS

100 M2 WOONOPPERVLAKTE EIGEN GROND AKTIEVE VVE

Aangeboden sinds Dinsdag 22 januari 2019

Aangeboden sinds Dinsdag 22 januari 2019
Laatste wijziging Donderdag 28 februari 2019
Isolatievormen Dakisolatie
Dubbel glas
Volledig geïsoleerd
Energielabel F
CV ketel Remeha
Bouwjaar 2017

100 M2 WOONOPPERVLAKTE EIGEN GROND AKTIEVE VVE

DE IN DE JAREN 20 GEBOUWDE PARTERRE IN EEN GELIEFDE WOONOMGEVING IS IN ZEER GOEDE STAAT VAN ONDERHOUD MET PERFECT CASCO NABIJ OPENBAAR VERVOER (randstadrail tot in Rotterdam) OM DE HOEK FAHRENHEITSTRAAT EN OP LOOPAFSTAND VAN GEZELLIGE WEIMARSTRAAT.

De woning is gelegen in een eenrichtingsstraat, hierdoor heerlijk rustig.
Indeling:
Voordeur met roedeverdeling, vestibule met granitovloer, meterkast en origineel lijstwerkplafond, tochtseparatie, centrale gang met originele granitovloer, diepe vaste kast met garderobe, flinke kledingkast met 3 x paneeldeur (schuif), modern toilet met fontein, moderne strakke beknopte badkamer hoekdouche, plafond met inbouwspot en design wastafel, vaste kast met wasmachine-en drogeraansluiting en opstelplaats CV-combi-ketel, vaste kast.
Dubbele deuren naar sfeervolle lichte kamer en suite ca. 6,20 x 3,50 !!! + 7,65 x 3,50 !!! laatste stukje ca. 2,50 met schuifseparatie, 4 vaste kasten, 2 originele gerestaureerde lijstwerkplafonds, 2 schouwen waarvan in de achterkamer voorzien van gezellige moderne gashaard, convectorput, openslaande deuren naar zeer zonnige tuin gelegen op het zuidoosten!!! van maar liefst ca. 12,00 diep x 2,60 breed en achterste zitgedeelte ca. 6,00 breed met zonnescherm overkapping.
Via gang te bereiken royale moderne eetkeuken van ca. 3,80 x 3,10 met prachtige granitovloer, houten werkblad, grote porseleine spoelbak, onder en bovenkasten in L-vormige opstelling voorzien van apparatuur te weten: koelvriescombinatie, 5-pitskooktoestel met geïntegreerde oven, RVS-afzuigkap en vaatwasser. Allen van het merk SMEG.
Wooneetkeuken is tevens voorzien van gezellig eetbar en originele provisiekast met roedeverdeling.
Vanuit keuken deur naar tuin of doorloop naar achterhuis met slaapkamer 1 ca. 3,25 x 2,50 annex slaapkamer 2 ca. 3,10 x 2,90 met open slaande deuren naar tuin.

Algemene kenmerken:
* eigen grond.
* woonoppervlak 100 m2.
* inhoud 402 m3.
* plafondhoogte 3,00 meter !!!!!
* kaveloppervlakte 155 m2.
* bouwjaar 1919.
* gehele woning voorzien van originele paneeldeuren met originele greepjes.
* in 2010 vernieuwd: keuken, gehele elektra, badkamer, toilet en nagenoeg alles gestuukt.
* elektra voorzien van 17 groepen.
* CV-combiketel Remeha Tzarra M28 CW4 bouwjaar 2017.
* energielabel F.
* nagenoeg gehele woning voorzien van nieuwe kunststofkozijnen met dubbelgas vernieuwd in 2017 en de bestaande kozijnen bijkeuken voorzien van dubbelglas (2015).
* de binnenmuren van de buitenmuren zijn in 2017 geïsoleerd.
* moderne en frisse tinten in de gehele woning.
* achtertuin voorzien van verlichting, opbergkast voor BBQ en schuur.
* op fiets afstand van strand, zee en duinen.
* centrale ligging t.o.v. winkels, sportvelden, scholen en openbaar vervoer.
* flexibele oplevering.
* geen rokers.

* zeer actieve VvE met 3 leden, 1/3 aandeel in de gemeenschap van Elsstraat 136,138 en 140 (even nummers).
* VvE is ingeschreven in KVK.
* bijdrage € 25,-- per maand opstalverzekering, WA-verzekering, rechtsbijstandverzekering en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.
* beheer door leden van VvE.
* Recente renovaties: Hoofddak 2018. Achtergevel herstel voegwerk, gereinigd en geïmpregneerd in 2015.
* Reserve VvE per 01-01-2019 € 1.700,=

Uitgebreide vragenlijst bij verkoop woning is beschikbaar.

Heeft u Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.