Te koop: Danckertsstraat 69A, 2517 TG Den Haag

Type object Appartement, bovenwoning, dubbelbovenhuis

OP PERFECTE LOCATIE IN DUINOORD TUSSEN VALERIUSSTRSAAT EN GROOT HERTOGGINNELAAN IN GELEGEN SCHITTEREND RUIM 5 KAMER DUBBELBOVENHUIS MET 2 X GROOT BUITEN ACHTER ALSMEDE VOOR BALKON TOTAAL GEBOUWGEBONDE BUITENRUIMTE 18 m2.

EIGEN GROND
WOONOPPERVLAKTE 106 m2.
3 SLAAPKAMERS.
ZEER FRAAIE VOORGEVEL MET MOOIE STIJL DETAILS.
ACTIE VVE MET EEN KASRESERVE VAN MAAR LIEFST € 22.500,-- !
FRAAIE KA... Meer informatie

Aangeboden sinds Donderdag 25 maart 2021

Aangeboden sinds Donderdag 25 maart 2021
Laatste wijziging Woensdag 7 april 2021
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Open ligging, Vrij uitzicht
Type Zonneterras
Energielabel G

EIGEN GROND
WOONOPPERVLAKTE 106 m2.
3 SLAAPKAMERS.
ZEER FRAAIE VOORGEVEL MET MOOIE STIJL DETAILS.
ACTIE VVE MET EEN KASRESERVE VAN MAAR LIEFST € 22.500,-- !
FRAAIE KAMER EN SUITE MET ORIGINELE ZWARTE MARMEREN SCHOUWEN.
GEHELE WOONVERDIEPING VOORZIEN VAN NIEUWE PANEELDEUREN.
NIEUWE GEORNAMENTEERDE PLAFONDS (niet van oude plafonds te onderscheiden).
TWEE APPARTEMENTSRECHTEN HIERDOOR DUBBELE BEWONING MOGELIJK.
IN 2020 NIEUW ZONNE-DAK-TERRAS GEREALISEERD MET VEEL PRIVACY.

Entree op straatniveau, via prachtig authentiek groen geschilderde voordeur, gezamenlijke trap naar overloop op 1e etage, eigen voordeur en trap naar tweede etage, centrale lichte overloop, modern strak vrijhangend toilet met fontein in kleurstelling donkergrijs met wit, diepe vaste kast voorzien van betonvloer met donkergrijze plavuizen met wasmachine-en drogeraansluiting.
Via dubbele deuren naar heerlijk lichte sfeervolle kamer-en-suite ca. 9,55 x 3,80. Voor woonkamer voorzien van originele zwart marmeren schouw, fraai nieuw geornamenteerd plafond en openslaande deuren naar voorbalkon ca. 3,80 x 0,90 waar u in de ochtend heerlijk geniet van de zon. Via houten kasten separatie voorzien van
4 open kasten naar achter woonkamer voorzien van originele zwart marmeren schouw, nieuw geornamenteerd plafond en openslaande deuren naar heerlijk terras ca. 3,05 x 2,30 met genoeg ruimte voor eettafel voor 4 personen.
Gehele woonkamer voorzien van brede laminaat vloerdelen.
Modern stoere keuken ca. 3,95 x 2,80 deels 250 voorzien van dik (6 cm) hardstenen zwart werkblad, onder- en bovenkastjes en twee opmaat gemaakte planken voor keuken gerei. Inbouwapparatuur te weten: 6-pits kooktoetstel met grote geïntegreerde oven (merk VIKING), RVS-afzuigkap, 1 1/4 spoelbak, vaatwasser(AEG) en koel-vriescombinatie. Kleurstelling donkergrijs met wit. CV-combi-ketel keurig weggewerkt achter keukenkast.
Voorzijkamer ca. 2,65 x 2,00 met origineel lijstwerkplafond.
Overloop, keuken en voorzijkamer voorzien van fraai donkergrijze plavuizenvloer.
Trap naar 3e etage, overloop met daglicht toetreding, riante voorslaapkamer over de volle breedte van de topverdieping ca. 5,50 x 3,35 met twee dakramen.
Heerlijke achterslaapkamer ca. 4,35 x 2,90 met in het zicht de sfeervolle kapspanten met deur naar mega gaaf zonneterras (2020) ca. 3,05 x 2,55 nagenoeg hele dag de zon en zeer beschut gelegen.
Moderne badkamer ca. 2,60 x 1,10 te bereiken via de slaapkamer voorzien van douche, vrijdragend tweede toilet, wastafel en mechanische ventilatie. Kleurstelling wit.

?Oplevering in overleg.
?Zeer geschikt voor dubbele bewoning door aanwezigheid van twee appartementsrechten.
?Gehele woning voorzien van houten kozijnen met dubbelglas.
?Energielabel F, geldig tm 2031.
?Eigen grond.
?Bouwjaar ca. 1919.
?Woonoppervlakte ca 106 m².
?Inhoud totaal ca. 357 m³.
?Plafondhoogte woonverdieping 2,78 m.
?CV-combi-ketel Intergas 2006.
?Elektra 6 groepen met ALS.
?Onderhoudssituatie van het sanitair goed en van de keuken is modern.
?Onderhoudssituatie buiten is goed.
?Alle dagen gratis parkeren tot 13.00 daarna via vergunning.
?Openbaar vervoer: bushalte lijn 24 en 21 en tramlijn 11 en 16.
?Ondergrondse vuilcontainers.
?Supermarkt, kapper, (banket)bakker, bloemist, slager en poelier om de hoek.
?Nabij gelegen van European School of The Hague, International School of The Hague, kinderopvang en lagere school alsmede in directe nabijheid van strand, zee en duinen.
?Sportfaciliteiten, winkelstraten Valeriusstraat, Fred en Reinkenstraat wederom om de hoek. Centrum Den Haag op 10 minuten fietsen.
?Lekker uitwaaien op de Boulevard met een bezoek aan van Scheveningse havens.
?Zeer centraal gesitueerd met de uitvalswegen via Rijkswegennet.

?Actieve VvE met 5/16=A en 1/16=B (totaal 4 leden) aandeel in de gemeenschap van Danckertsstraat 71, 69, 69 A en B (oneven nummers).
?Voorzijde van gehele V.V.E in 2020 collectief professionele geschilderd.
?MOP tot en met 2026 aanwezig.
?Bijdrage € 90,-- per maand, inclusief groot en klein onderhoud, aanvraag voor collectieve opstalverzekering met WA-verzekering door V.v.E recent gedaan.
?Beheer VvE door haar leden zelf.
?Reserve VvE per 01-03-2020 totaal ca. € 22.500,=.

Sectie : N
Index: A-3 en A-4