Verkocht: Cypresstraat 69, 2565 LT Den Haag

Type object Appartement, bovenwoning, dubbelbovenhuis

Dubbelbovenhuis met officiële toestemming voor het maken van een dakterras van circa 20 m2 (dit dient nog wel gerealiseerd door koper te worden)

Aangeboden sinds Woensdag 5 april 2017

Aangeboden sinds Woensdag 5 april 2017
Laatste wijziging Maandag 11 september 2017
Isolatievormen Gedeeltelijk dubbel glas
Energielabel F
CV ketel Intergas compact
Warmtebron Gas
Bouwjaar 1995

Met behoud van alle originele stijldetails zoals paneeldeuren, glas in lood bovenlichten, zwart marmeren schouwen en lijstwerk plafonds, geheel gerestaureerd (2010) vijfkamer dubbel bovenhuis ca. 90 m², 3 slaapkamers, luxe moderne badkamer, open U-vormige woonkeuken en zonnig balkon. Het appartement heeft een sublieme afwerking met prachtig schilderwerk en is geheel aan de voor en achterzijde in 2009 gevoegd. EIGEN GROND. ACTIEVE VVE.

In rustige straat om de hoek van Valkenboskade met op loopafstand winkels in de Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en Goudsbloemlaan, Segbroekpark, Bosjes van Poot, openbaar vervoer en strand, zee, duinen en Haven van Scheveningen op fietsafstand.

INDELING
Via Haags portiek entree op 1e verdieping.

Centrale gang, bergruimte onder de trap met meterkast, modern vrijdragend toilet met ingebouwd waterreservoir en
vaste wastafel.
Via dubbele deuren met roedeverdeling naar prachtige, lichte woon-/eetkamer ca. 11.50 x 4.10
(voorzijde) deels 2.77 (keukengedeelte) met originele zwarte marmeren schouw, diepe vaste kast, U-vormige luxe open keuken met stoer stenen topblad, ouderwetse look spoelbak, BORETTI 6-pits kookplaat met geïntegreerde grote oven, recirculatiekap, koel/vriescombinatie, vaatwasser en 2 carrouselkasten. Vanuit de keuken vrij uitzicht op de tuinen van Cypresstraat en Valkenboskade.
Aan voorzijde van de woonkamer een erker met authentiek glas in lood bovenlichten.
Achterzijkamer ca. 3.05 x 1.90 met vaste kast.

2e VERDIEPING:
Overloop met daglichttoetreding, diepe vaste kast met wasmachine en droger opstelplaats en CV-combiketel, super grote lichte voorslaapkamer over de volle breedte van het dubbelbovenhuis ca. 4.95 x 4.75 met vaste kast, voorerker met glas in lood bovenlichten, zwart marmeren schouw en lijst werkplafonds, royale achterslaapkamer ca. 5.05 x 2.85 met twee vaste kasten en openslaande deuren naar zonnig balkon ca. 2.75 x 1.25 met vrije doorkijk op de tuinen.
Luxe badkamer in crème/zwarte kleurstelling met luxe hoekdouche met zitje, vaste wastafel in meubel, designradiator, vrijhangend toilet, plafond met inbouwspots, ruime nis met glasplaatjes en mechanische ventilatie.

BIJZONDERHEDEN
Eigen grond.
Bouwjaar ca. 1928.
Inhoud s ca. 240 m³.
20/33e aandeel in de gemeenschap, 2 leden.
Actieve Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 30,-- per maand.
Elektra 8 groepen met aardlekschakelaar.
Verwarming en warmwater middels c.v.-combiketel, merk Intergas compact HR, bouwjaar 2005.
De onderhoudssituatie van het sanitair en de keuken is uitstekend.
De onderhoudssituatie is zowel binnen uitstekend en buiten goed.
Het dubbelbovenhuis is voorzien in de badkamer van kunststof kozijn, alle andere kozijnen met enkel glas.
De gehele 1e verdieping is voorzien van een fraaie eiken houten vloer m.u.v. achterzijkamer welke voorzien is van vloerbedekking evenals 2e verdieping welke voorzien is van vloerbedekking.
Het gehele appartement is voorzien van radiatorkoven, mooi hang en sluitwerk en tv/cai aansluiting.
Om de hoek van winkels aan Fahrenheitstraat, Thomsonlaan en Goudsbloemlaan, op loopafstand van Segbroekpark en Bosjes van Poot.
Op fietsafstand van strand, zee en duinen, sportfaciliteiten bij Bosjes van Pex zoals voetbal, hockey en tennis, Museon, haven van Scheveningen en gezellige Frederik Hendriklaan.
Nabij openbaar vervoer, buslijn 24 aan Sportlaan en tramlijn 12 alsmede Randstadrail tot in Rotterdam tevens nabij uitvalswegen via Hubertus tunnel.
Ouderdomsclausules zijn van toepassing.

********************:
In lovely Bomenbuurt situated and while retaining all the original style details such as panel doors, stained glass skylights, black marble fireplaces and nice ceilings, restored (2010) five bedroom double upper house with 3 bedrooms, modern bathroom and kitchen and sunny balcony. The apartment has a superb finish with a beautiful painting and is completely attached to the back in 2009. Living surface approximately 90 m². Freehold.

Located near various convenience shops of Fahrenheitstraat and Thomsonlaan, public transport, sportfacilities, Bosjes van Poot, Segbroekpark and beach. Easy access to main roads.