Verkocht: Columbusstraat 242, 2561 AW Den Haag

Type object Appartement, bovenwoning, dubbelbovenhuis

IN DE VERKOOP EEN JUWEEL VAN EEN SFEERVOL ROYAAL 6-KAMER DUBBELBOVENHUIS MET GROOT BALKON EN ALLE ORIGINELE STIJLDETAILS, ZOALS PANEELDEUREN, MARMEREN SCHOUWEN, LIJSTWERKPLAFONDS, GLAS-IN-LOOD BOVENLICHTEN EN ENSUITE DEUREN.. PRACHTIGE LOCATIE IN HET RUSTIGE DEEL VAN HET VALKENBOSKWARTIER. PLAFONDHOOGTE VAN 2,90 METER !!! WOONOPPERVLAKTE 146 M2 MET 4 SLAAPKAMERS. EIGEN GROND.

Via entree op... Meer informatie

Aangeboden sinds Donderdag 11 juni 2020

Aangeboden sinds Donderdag 11 juni 2020
Laatste wijziging Woensdag 22 juli 2020
Type Zonneterras
Energielabel E
Badkamervoorzieningen Douche
Ligbad

Via entree op straatniveau, hal met meterkast, trap naar eerste etage, royale overloop, modern toilet met fontein, dubbele deuren naar heerlijk lichte kamer-en-suite met serre ca. 5,15 x 3,70 + 5,20 x 3,70 + 2,15 x 2,75. Voor woonkamer voorzien van originele marmeren schouw, fraai gerestaureerd lijstwerkplafond, erker met glas-in-lood bovenlichten, originele schuifseparatie met glas-in-lood beglazing en vier vaste kasten. Achter woonkamer voorzien van originele marmeren schouw, fraai gerestaureerd lijstwerkplafond en serre heden in gebruik als praktisch speelkamer voor de kinderen.
Moderne gezellige keuken ca. 3,90 x 2,30 voorzien van houtlook werkblad, onder-en bovenkastjes. Inbouwapparatuur te weten: 5-pitskookplaat, oven/magnetron, vaatwasser en zeer grote praktische inloopkast 2,15 x 0,85.
Aan voorzijde gelegen heerlijke lichte werkkamer ca. 3,75 x 2,30 met erker met glas-in-lood bovenlichten.

Trap naar 2de etage, L- vormige centrale overloop met daglicht toetreding en vaste kast.
Grote voorslaapkamer ca. 4,05 x 3,70 met deur naar inloopkast ca. 2,20 x 2,00.
Voorslaapkamer ca. 3,00 x 2,35.
Heerlijke grote achterslaapkamer ca. 5,05 x 3,70 met schouw, deur naar die zelfde inloopkast ca. 2,20 x 2,00 en openslaande deuren naar zonnig balkon ca. 3,95 x 1,30.
Luxe royale moderne badkamer ca. 3,85 x 2,35 met ligbad, separate hoekdouche, vrijhangend toilet en vaste wastafel.
Vanuit de gehele voorzijde van woning vrij uitzicht op tuinen aan de overzijde van de straat en schuin zicht naar fraaie brede Valkenboslaan.

Gehele woning voorzien van prachtige houten brede vloerdelen.

EIGEN GROND.
Bouwjaar ca. 1930.
WOZ-2020 € 399.000,--
Energielabel G.
Elektra 9 groepen met aardlekschakelaar.
De onderhoudssituatie van het sanitair en de keuken is modern.
De onderhoudssituatie is binnen goed en buiten goed tot uitstekend.
Op loopafstand van de winkels in de Weimarstraat en Fahrenheitstraat.
Op fietsafstand van strand, zee en duinen, prachtig nieuw gerenoveerde Valkenboskade, sportveldje om de hoek, haven van Scheveningen en gezellige Frederik Hendriklaan.
Nabij Openbaar Vervoer o.a. Randstadrail en bus 21 naar Scheveningen..

Actieve V.v.E., 2/3 aandeel in de gemeenschap van Columbusstraat 240 en 242 (even nummers).
Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 100,-- per maand, inclusief opstalverzekering, reservering groot-en klein onderhoud.
Totale reservefonds V.v.E ca. € 1.000,--,-- per 01-06-2020.
Dakbedekking vernieuwd in 2017. Voordeuren geschilderd in 2020. Gevels gevoegd en gereinigd in 2017. Voor balkon houtwerk gerenoveerd in 2020. Horizontale riolering deels vernieuwd. Totale investering met de V.v.E. € 35.000,--
Gehele casco V.v.E in zeer goede conditie.
V.v.E. is ingeschreven in KvK.

Sectie : AM