Nieuw in verkoop

Te koop: Arnold Spoelplein 93, 2553 CG Den Haag

Status Nieuw in verkoop

ECHT WAANZINNING MOOI WOONOPPERVLAKTE 120 M2

Op professionele wijze luxueus verbouwde (2019-2020) super lichte 5 kamer parterre met 3 grote slaapkamers, 2 luxe badkamers voorzien van vloerverwarming, 3 toiletten en achtertuin/patio gelegen op het zuidwesten met veel privacy.
Ligging zeer centraal in Loosduinen gelegen met zeer brede stoep voor de deur.
Alles dubbelglas HR++ of gelaagd-ve... Meer informatie

Bouwjaar 1928
    Aangeboden sinds Donderdag 22 oktober 2020

Status Nieuw in verkoop
Aangeboden sinds Donderdag 22 oktober 2020
Bouwjaar 1928
Ligging Beschutte ligging
Energielabel A
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Douche
Toilet
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Douche
Toilet

ECHT WAANZINNING MOOI WOONOPPERVLAKTE 120 M2

Ligging zeer centraal in Loosduinen gelegen met zeer brede stoep voor de deur.
Alles dubbelglas HR++ of gelaagd-veiligheidsglas.
Alle verlichting uitgevoerd met Led.
Energielabel A.
Hierdoor lage energiekosten.
Gehele woning voorzien van betonvloer.
Prachtige brede houten vloerdelen met isolatievloer, geheel is drempelloos gelegd.
Op fietsafstand van strand, zee, duinen en Kijkduin.
Actieve VVE, lage bijdrage per maand.
Heerlijke lichte brede en grote woon-eetkeuken.

Via geheel vernieuwde voorpui in oude stijl hersteld, zelfs nieuwe hardhouten stijlvolle voordeur, vestibule ca. 1,75 x 1,00 met zwarte inloopmat, royaal ca. 1,35 x 0,90 modern vrijhangend toilet met fontein, heerlijk lichte grote brede L- vormige woon-eet-keuken-gedeelte in openverbinding met elkaar zijnde ca. 11,40 x 4,30 deels 3,25 + ca. 4,55 x 2,40 (L-gedeelte is keukengedeelte) middengedeelte ca. 6,25 breed, totale wooneetkeuken oppervlakte ruim 55 m2. Zeer verassend. Gehele plafond afwerkt met veel inbouwspots.
Wooneetkeuken met zwart keramisch werkblad, inbouwapparatuur te weten: RVS-spoelbak, vaatwasser, 4-pits keramische kookplaat, oven en RVS recirculatiekap. Stelpost van € 7500,-- INCLUSIEF BTW voor keuken in de vraagprijs inbegrepen.

Grote slaapkamer 1 ca. 4,95 x 3,25 voorzien grote dubbelwandige lichtkoepel annex luxe badkamer ca. 2,05 x 1,65 met comfortabele inloopdouche, design wastafelmeubel met spiegel, handdoekradiator met thermostaat, vrijhangend toilet, vloerverwarming en plafond met inbouwspots.
Slaapkamer 2 ca. 5,80 x 2,35 voorzien grote dubbelwandige lichtkoepel annex luxe tweede badkamer ca. 3,30 x 1,85 deels 1,20 met comfortabele inloopdouche, wastafelmeubel met spiegel, handdoekradiator, vrijhangend toilet, vloerverwarming en plafond met inbouwspots.
Aan voorzijde gelegen lichte slaapkamer 3 ca. 5,05 x 2,35 met beknopte doch praktisch kastenwand alsmede inloopkast met meterkast, wasmachine- en drogeraansluiting.

Via woonkamer gang met deur naar geweldige buitenruimte ca. 4,80 x 3,60 totaal beschut dus heel veel privacy met ligging op zuidwesten. Vanaf de voorzijde van de woning heeft u zicht op de patio/tuin heerlijke ruimtelijke gevoel.

Oplevering in overleg.
Zeer geschikt voor oudere of minder valide personen.
Energielabel A, geldig tm 29-11-2027.
LAGE STOOKKOSTEN!
Erfpacht afgekocht.
Bouwjaar ca. 1929.
Woonoppervlakte ca 120 m².
Inhoud totaal ca. 340 m³.
Plafondhoogte 2,72 m.
Nieuwe CV-installatie met thermostaat kranen alsmede nieuwe CV-combiketel: Remeha Avanta HR-ketel CW 5 bouwjaar 2019.
Nieuwe elektra: 12 groepen met dubbele aardlekschakelaar.
Nieuwe badkamers.
Nieuwe riolering.
Nieuwe geïsoleerde plafonds.
Nieuwe deurposten met deuren
Alle raamkozijnen nieuw in hardhout uitgevoerd.
Nieuw hang- en sluitwerk.
Nieuwe voorpui met voordeur.
Gehele woning nieuw dubbelglas HR++ of gelaagd.
Alle kranen van het merk Grohe.
Schilderwerk binnen en buiten van super kwaliteit.
Onderhoudssituatie van het sanitair en de keuken is nieuw/uitstekend.
Onderhoudssituatie buiten is uitstekend.
Gratis parkeren overdag.
Openbaar vervoer: bushalte lijn 31 en 26 voor de deur en Randstadrail.
Ondergrondse vuilcontainers.
Supermarkt, kapper, banketbakker, bloemist, slager en poelier om de hoek.
Nabij gelegen van International School of The Hague en European School of The Hague alsmede in directe nabijheid van duinen, strand en zee, Meer en Bos, Bosjes van Pex, sportfaciliteiten, winkelcentrum Loosduinen en De Savornin Lohmanplein, Kijkduin Boulevard, Scheveningse haven en de gezellige Frederik Hendriklaan.
Zeer centraal gesitueerd van het openbaar vervoer en de uitvalswegen N211, A4 en A13 zijn goed bereikbaar.

Zeer actieve VvE met 14/34 (3 leden) aandeel in de gemeenschap van Arnold Spoelplein 93,95 en 97 (oneven nummers).
VvE is ingeschreven in KVK.
Bijdrage € 75,-- per maand, inclusief groot en klein onderhoud, schoonmaak portiek, opstalverzekering, WA-verzekering, rechtsbijstandverzekering en bestuurdersaansprakelijkheidsverzekering.
Professioneel beheer VvE door firma Totaal VvE Beheer.
Reserve VvE per 01-10-2020 totaal circa € 1.500,=

Gemeente : Loosduinen