Verkocht: Akeleistraat 44, 2565 NZ Den Haag

IN DE VERKOOP EEN JUWEEL VAN EEN ROYALE LICHTE 4 KAMER PARTERRE MET EEN GROTE VOOR- EN ACHTERTUIN ZONNIG GELEGEN OP HET ZUIDOOSTEN. L-VORMIGE WOONKAMER MET SCHUIFPUI NAAR ACHTERTUIN. GEHEEL NIEUWE STIJL KOZIJNEN 2019. VEEL OPBERGRUIMTE.

HEEL VEEL LICHT IN DE WONING DOORDAT ALLE VERTREKKEN ZIJN VOORZIEN VAN DEUREN MET ROEDEVERDELING MET FACET GESLEPEN RUITJES.

Via voortuin ca. 5,00 x 3,80... Meer informatie

Aangeboden sinds Vrijdag 24 januari 2020

Aangeboden sinds Vrijdag 24 januari 2020
Laatste wijziging Vrijdag 24 april 2020
Beschutte ligging
Energielabel C

Via voortuin ca. 5,00 x 3,80 met fietsenberging, entree, voordeur recent geschilderd, gang, tochtdeur, U-vormige centrale gang, diepe inloopkast met garderobe en meterkast, alle ruimte boven de U-vormige gang is optimaal benut door extra bergruimte boven het plafond. Deur naar lichte tuingerichte L-vormige wooneetkamer ca. 7,65 x 3,25 + 4,00 x 3,25 met brede houten vloerdelen, convectorput en fraaie praktische schuifpui naar een heerlijke beschutte zonnige achtertuin ca. 7,00 x 7,50 ligging zuidoost met elektra. Tuin voorzien van gras, terras met oude klinkertjes en grote border met leuke olijfbomen. Grote praktische stenen berging ca. 3,10 x 2,00 met elektra.
Via centrale U-vormige hal deur naar keuken ca. 4,05 x 1,85 met onder- en bovenkastjes. Inbouw apparatuur te weten: koelkast, vlakscherm afzuigkap, 4-pits keramische kookplaat, combi-oven, vaatwasser en deur naar achtertuin. In de keuken aan de andere zijde praktische hangende kasten.
Handige diepe kast met opstelplaats voor CV-combi-ketel en wasmachine aansluiting alsmede veel bergruimte.
Grote lichte voorslaapkamer ca. 3,75 x 3,20 met extra daglicht toetreding vanuit de L-vormige living door smal/rank dubbelglasraam van vloer tot aan plafond.
Voorzijkamer ca. 3,15 x 2,00 geheel in 2018 strak gestuukt voorzien van leuke frisse kleurstelling.
Keurig praktische badkamer met inloopdouche, vaste wastafel met spiegelkast, handdoekradiator, mechanische ventilatie, bergkastje en plafond met inbouwspots.
Apart toilet, te bereiken via de U-vormige hal of direct vanuit badkamer.
Vanuit de voorslaapkamers zicht op de tuinen van de tegenover liggende herenhuizen.
Plafondhoogte parterre ca. 2,60.

Gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond. De canon bedraagt € 308,-- per jaar. Beheerskosten € 21,-per jaar. Op basis van een canonpercentage van 1,6 %, herziening 01-01-2024.
Grondwaarde 19.250,-- = vaste afkoopsom erfpachtrecht.
Bouwjaar ca. 1926.
Energielabel C.
Woning grotendeels voorzien van brede houten vloerdelen, keuken, gang en voorzijkamer zijn voorzien van laminaatvloer (2019).
Alle stijl kozijnen met ''houtnerf'' uitgevoerd in kunststof met HR ++ dubbelglas (2019).
Achtertuin voorzien van waterkraan.
Elektra 6 groepen met dubbele aardlekschakelaar.
CV-combiketel Vaillant, bouwjaar 2010.
De onderhoudssituatie van het sanitair en de keuken is goed.
De onderhoudssituatie is zowel binnen goed en buiten uitstekend o.a. door de nieuwe (2019) kunststof kozijnen.
Om de hoek zijn winkels in de Vlierboom-en Appelstraat en Goudsbloemlaan, nabij Savornin Lohmanlaan, Fahrenheitstraat en Thomsonlaan.
Op loopafstand van strand, zee en duinen, prachtig nieuw gerenoveerde Valkenboskade, sportveldje om de hoek, haven van Scheveningen en gezellige Frederik Hendriklaan.
Nabij Openbaar Vervoer o.a. Randstadrail.

Actieve VvE, 1/6 aandeel in de gemeenschap van Akeleistraat 34 t-m 44 even nummers.
Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 100,-- per maand, inclusief opstalverzekering, reservering groot-en klein onderhoud.
Totale reservefonds V.V.E € 29.246,-- per 01-01-2020.
Voordeuren geschilderd in 2020. Gevels gereinigd in het verleden. Balkons gerenoveerd in verleden.
Gehele casco V.v.E in goede conditie.
VvE is ingeschreven in KVK.
MOP aanwezig t-m 2018-2027.

Sectie : AV