Verkocht: Akeleistraat 38, 2565 NX Den Haag

Type object Appartement, bovenwoning

IN DE VERKOOP EEN JUWEEL VAN EEN ROYALE 92 M2 LICHTE 4 KAMER TOP VERDIEPING APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS WAARVAN EEN GROTE VOOR SLAAPKAMER. ZONNIG BALKON ZUIDOOST. GEHEEL VOORZIEN VAN KUNSTSTOF KOZIJNEN MET DUBBELGLAS. ZEER RUSTIG GELEGEN DOOR EENRICHTINGSVERKEER. VVE ECHT SUPER GOED. HEEL VEEL LICHT IN DE WONING.

De potentie van een dakopbouw maakt dit appartement nog interessanter.... Meer informatie

Aangeboden sinds Donderdag 11 juni 2020

Aangeboden sinds Donderdag 11 juni 2020
Laatste wijziging Maandag 10 augustus 2020
Ligging Aan rustige weg, In bosrijke omgeving, In woonwijk, Vrij uitzicht
Type Zonneterras
Energielabel F

De potentie van een dakopbouw maakt dit appartement nog interessanter.

Via keurig portiek entree op eerst verdieping, voordeur recent geschilderd, hal met ruimte om bv een fiets te plaatsen en meterkast, binnentrap naar top etage, centrale L-vormige gang met daglicht toetreding, toilet, oude douchekast in gebruik als grote diepe opslagkast, dubbele deuren naar heerlijk lichte wooneetkamer ca. 9,25 x 3,30 doorlopend naar achter slaapkamer ca. 2,75 x 3,30 eenvoudig weer bij de woonkamer te trekken.
Totale lengte bij elkaar 12,00 !!!!!
Via centrale L-vormige gang naar leuke moderne strakke keuken met wit werkblad (2018) ca. 4,00 x 1,85 met greeploze onder- en bovenkastjes. Inbouw apparatuur te weten: koelvriescombinatie (Siemens), RVS spoelbak met designkraan, RVS afzuigkap met sterke afzuigmoter (Bosch), 5-pits gaskookplaat, vaatwasser, handdoekradiator en deur naar zonnig balkon ca. 3,85 x 1,00 met uitzicht op de tuinen van Akeleistraat en Fuchsiastraat.
Handig in kast weggewerkte CV-combi-ketel.

Grote lichte voorslaapkamer ca. 3,90 x 3,15.

Achter tussen slaapkamer ca. 4,00 x 2,15 met openslaande deuren naar balkon.

Keurig nette praktische badkamer ca. 2,55 x 2,45 met hoekdouche, wastafelmeubel met spiegel, handdoekradiator, mechanische ventilatie, wasmachine- en droger aansluiting en daglichttoetreding (kan open met de slinger).
Vanuit de woonkamer en voorslaapkamer schuin uitzicht op de tuinen van de tegenoverliggende herenhuizen en Primulastraat.

Gehele appartement voorzien van grijze brede laminaatvloer.

Alle paneeldeuren bewaard gebleven.

Plafondhoogte ca. 2,53 originele hoogte 2,60.

Gelegen op eeuwigdurende erfpachtgrond. De canon bedraagt € 237,60 per jaar. Beheerskosten € 26,50 per jaar. Op basis van een canonpercentage van 1,6 %, herziening 01-01-2024.
Grondwaarde 14.850,-- = vaste afkoopsom.
Bouwjaar ca. 1926.
Energielabel F.
Elektra 5 groepen met aardlekschakelaar.
CV-combiketel Remeha, bouwjaar 2009.
De onderhoudssituatie van het sanitair en de keuken is goed.
De onderhoudssituatie binnen is goed en buiten goed-uitstekend super V.vE.
Om de hoek zijn winkels in de Vlierboom-en Appelstraat en Goudsbloemlaan, nabij Savornin Lohmanlaan, Fahrenheitstraat en Thomsonlaan.
Op loopafstand van strand, zee en duinen, prachtig nieuw gerenoveerde Valkenboskade, sportvelden om de hoek, haven van Scheveningen en gezellige Frederik Hendriklaan.
Dichtbij de beste fietsenmaker van Den Haag=Rijwielhandel Claassen.
Pal achter Openbaar Vervoer o.a. Randstadrail.

Actieve VvE,1/6 aandeel in de gemeenschap van Akeleistraat 34 t-m 44 even nummers.
Vereniging van Eigenaren, bijdrage € 100,-- per maand, inclusief opstalverzekering, reservering groot-en klein onderhoud.
Totale reservefonds V.V.E € 33.000,-- per 01-06-2020.
Voordeuren geschilderd in 2020. Gevels gereinigd in het verleden. Balkons gerenoveerd in verleden.
Gehele casco V.v.E in goede conditie.
Professionele administrateur: Kiesenberg VVE Beheer.
VvE is ingeschreven in KVK.
MOP aanwezig t-m 2018-2027.

Sectie : AV