Beschrijving

IN DE VERKOOP EEN JUWEEL VAN EEN ROYALE 4 KAMER PARTERRE MET EEN GROTE ACHTERTUIN 

ALLE ORIGINELE STIJL DETAILS ZOALS PANEELDEUREN, GRANITOVLOER, MARMEREN SCHOUWEN, GIL BOVENLICHTEN, ENSUITE DEUREN EN LIJSTWERKPLAFONDS AANWEZIG. PRACHTIGE LOCATIE AAN HET BREDE EN GEZELLIGE PLEIN. GROTE BREDE SLAAPKAMERS. PLAFONDHOOGTE VAN 2,85. 

GEHEEL AUTHENTIEK UIT DE BOUW BINNEN EN BUITEN OPKNAPPEN.

Via granito bordes naar voordeur, vestibule voorzien van originele wandtegels en prachtige originele granitovloer, tochtdeur met gil beglazing, centrale L-vormige gang, diepe inloopkast met gasmeter, dubbele deuren naar heerlijke lichte kamer-en-suite ca. 5,60 x 3,50 + 5,75 x 3,50 deels 2,95.  

Voor woonkamer voorzien originele marmeren schouw, erker met gil bovenlichten, originele schuif separatie met gil beglazing en 4 vaste kasten, achter woonkamer voorzien van originele marmeren schouw en openslaande deuren naar grote diepe achtertuin ca. 10,00 x 8,50 met houten chalet schuur. 

Keuken ca. 2,80 x 1,60 deels 1,10 voorzien van eenvoudige keukenblokje, geiser, originele schouw, originele provisiekast en deur naar achtertuin. 

Royale voorslaapkamer ca. 3,95 x 3,30 met erker met gil bovenlichten en twee diepe kasten waarvan een voorzien is van meterkast.

Originele badkamer ca. 1,90 x 1,85 met ligbad, vaste wastafel en boiler (hangend).

Grote achterslaapkamer van ca. 3,65 x 2,90 met vaste wastafel, vaste kast en openslaande deuren naar achtertuin.   
Royaal toilet met vaste wastafel.  

Vanuit de woonkamer en voorslaapkamer heerlijk vrij uitzicht naar het gezellige en groene "Abrikozenplein" met heerlijke bankjes voor in het zonnetje alsmede gemeenschappelijke  fietsenstalling van de gemeente Den Haag.


Bijzonderheden:

EIGEN GROND.
Bouwjaar ca. 1930.
Woonoppervlakte ca. 82 m².
Inhoud ca. 327 m³.
WOZ-2020 € 300.000,--
Tijdelijk Energielabel G. 
Alles enkelglas.
Elektra 3 groepen zonder aardlekschakelaar.
Gaskachel verwarming.
Warmwater huurboiler en geiser huur.
De onderhoudssituatie van het sanitair en de keuken is oud.
De onderhoudssituatie is zowel binnen als buiten matig.
Om de hoek van de beste fietsenmaker van Den Haag=Rijwielhandel Claassen en winkels in de Vlierboom-en Appelstraat, nabij Savornin Lohmanlaan, Fahrenheitstraat en Thomsonlaan. 
Op fietsafstand van strand, zee en duinen, prachtig nieuw gerenoveerde Valkenboskade, sportveldje om de hoek, haven van Scheveningen en gezellige Frederik Hendriklaan. 
Nabij Openbaar Vervoer o.a. Randstadrail, tram 12 en bus 21.

Vereniging van Eigenaren:

VvE, 1/3 aandeel in de gemeenschap van Abrikozenstraat 71,73 en 75 (oneven)
Vereniging van Eigenaren geen vaste bijdrage per maand wel collectieve opstalverzekering. Onderhoud laatste jaren hoofdelijk omgeslagen. 

KADASTRALE INFORMATIE: 

Gemeente : Loosduinen 
Sectie : I 
Nummer : 7056 
Index: A-1

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. 

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. 
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. 

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Kenmerken