Verkocht: Abrikozenstraat 75, 2564 VM Den Haag

PERFECT EN PROFFESSIONEEL GERENOVEERDE EN UITGEBOUWDE ROYALE 5 KAMER PARTERRE WONING MET 3 SLAAPKAMERS. GROTE ACHTERTUIN. LUXE KEUKEN EN BADKAMER. NIEUWE STIJL KOZIJNEN MET DUBBELGLAS. PRACHTIGE LOCATIE AAN HET BREDE EN GEZELLIGE PLEIN. PLAFONDHOOGTE VAN 2,65. EIGEN GROND. WOONOPPERVLAKTE 101 M2.

Aangeboden sinds Donderdag 14 januari 2021

Servicekosten € 25,-
Aangeboden sinds Donderdag 14 januari 2021
Laatste wijziging Woensdag 7 april 2021
Ligging Aan rustige weg, In woonwijk, Vrij uitzicht
Type Zonneterras
Energielabel C
Badkamervoorzieningen Ligbad

Via stijlvolle voordeur met glas-in-lood bovenlicht, entree, vestibule met stalen zwarte tochtdeur, centrale Z-vormige centrale gang met plafond voorzien van inbouwspots met ledverlichting, dubbele stalen zwarte deuren naar prachtige lichte wooneetkamer met voorerker en super luxe wooneetkeuken totaal ca. 10,90 x 3,50 deels 2,55 met openslaande deuren naar riante beschutte achtertuin. Achtertuin voorzien van sfeervolle grote lichte grijze terrastegels ca. 10,60 x 8,30 deels 6,80 met borders.
Luxe open keuken met hardstenen werkblad voorzien van een kookeiland met Bora inductiekookplaat met geïntegreerde afzuiging, heet-waterkraan van Quooker, oven, magnetron, koel-vriescombinatie en vaatwasser. Apparatuur van het merk Siemens. Plafond in keukengedeelte voorzien van inbouwspots met ledverlichting. Kortom de luxe keuken is van alle gemakken voorzien!
Ruime lichte voorslaapkamer 3,20 x 3,95 met kast met daarin meterkast, inloopkast en voorerker.
Tussenkamer 3,25 x 2,15 deels 1,60 met deur naar tuin.
Prachtige grote ouderslaapkamer ca. 3,60 x 3,340 met openslaande deuren naar achtertuin, deze is gesitueerd in nieuwe uitbouw welke vrijstaand is en geen bovenburen heeft.
Super de luxe grote badkamer ca. 2,20 x 1,90 met vrijstaand ligbad, aparte grote inloopdouche met regendouche en apart douchearmatuur, designradiator, grote luxe spiegel, prachtig stoer wastafelmeubel met hardstenen kom. Alles met thermostaat inbouwkranen. Kleurstelling wit-licht grijs. Plafond voorzien van inbouwspots met ledverlichting.
Modern vrijdragend toilet met fontein kleurstelling wit/licht grijs.
Aparte kast voor wasmachine en droger.
Vaste kast met CV-combi-ketel.
Gehele parterre voorzien van breed fraai eiken lamel parket met white wash.
Alles drempelloos gelegd.
Vanuit de woonkamer en voorslaapkamer heerlijk vrij uitzicht naar het gezellige en groene "Abrikozenplein" met heerlijke bankjes voor in het zonnetje alsmede gemeenschappelijke fietsenstalling van de gemeente Den Haag.

EIGEN GROND.
Bouwjaar ca. 1930.
Energielabel C, dus lage stookkosten.
Alle kunststof stijl kozijnen voorzien van dubbelglas.
Elektra 10 groepen met dubbele aardlekschakelaar en 3 fase.
CV-combi-ketel Remeha 2021.
Achtertuin voorzien van water en elektrapunt.
Super strak stuc-en schilderwerk.
Onderhoudssituatie is zowel binnen als buiten nieuw-uitstekend.
Om de hoek de beste fietsenmaker van Den Haag=Rijwielhandel Claassen en winkels in de Vlierboom-en Appelstraat, nabij Savornin Lohmanlaan, Fahrenheitstraat en Thomsonlaan.
Op fietsafstand van strand, zee en duinen, prachtig nieuw gerenoveerde Valkenboskade, sportveldje om de hoek, haven van Scheveningen en gezellige Frederik Hendriklaan.
Nabij Openbaar Vervoer o.a. Randstadrail, tram 12 en bus 21.

VvE, 1/3 aandeel in de gemeenschap van Abrikozenstraat 71, 73 en 75 (oneven) ingeschreven bij de KVK-nr.
Actieve V.v.E met een bijdrage € 25,-- per maand o.a. collectieve opstalverzekering.
Gehele voor-en achtergevel wordt in het voorjaar 2021 door de gezamenlijke V.v.E. eigenaren opgeknapt, kosten hiervan worden betaald uit het reservefonds.
MJOP 2021-2031 aanwezig.

Gemeente : Loosduinen