Te huur: Thorbeckelaan 280, 2564 BX Den Haag

€ 1.695,- /mnd

THORBECKELAAN - VRUCHTENBUURT

Uniek en in uitstekende staat van onderhoud verkerend 5-kamer appartement met 4 slaapkamers, riant balkon ca. 4,35 x 2,25 gelegen op het zuid-westen met veel privacy en uitzicht op groen. Dit moderne appartement is gesitueerd op de 1e verdieping en beschikt over een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond.

Op gewilde locatie aan één van de groenste... Meer informatie

Aangeboden sinds Vrijdag 1 mei 2020

Prijs € 1.695,- per maand
Aangeboden sinds Vrijdag 1 mei 2020
Ligging Beschutte ligging
Type Zonneterras
Energielabel B
Badkamervoorzieningen Badkamer 1 Bad
Badkamervoorzieningen Badkamer 2 Douche

THORBECKELAAN - VRUCHTENBUURT

Op gewilde locatie aan één van de groenste lanen van Den Haag in de gezellige Vruchtenbuurt, op enkele minuten fietsen van de zee, strand en duinen. Gunstige ligging ten opzichte van openbaar vervoer, scholen (waaronder The International School of The Hague), sportverenigingen, zwembad, recreatievoorzieningen en diverse winkels (o.a. de Appelstraat/Vlierboomstraat en het winkelcentrum aan het De Savornin Lohmanplein).

Indeling:

1e verdieping:

Entree, centrale royale hal ca. 4,00 x 3,15 met vaste kast en meterkast, modern toilet met fonteintje.
Lichte en sfeervolle woonkamer ca. 6,75 x 4,03 !!! met gas-openhaard en erker.
Moderne keuken voorzien van een graniet topblad, 5-pits gaskookplaat met wokbrander, design RVS afzuigkap, vaatwasser, combi-oven, koelkast, vriezer, provisiekast, wasmachine- en droger en deur naar het riante balkon.
Voorslaapkamer 1 ca. 6,20 x 3,15 met voorerker, vaste kast met opstelling voor de CV-combiketel en wastafelmeubel.
Achterslaapkamer 2 ca. 5,60 x 3,55 annex schitterende moderne badkamer welke is voorzien van een doucheligbad, wastafelmeubel, design radiator en mechanische ventilatie alsmede deur naar heerlijk royaal balkon.
Achter tussenkamer 3 ca. 2,80 x 1,95
Achterslaapkamer 4 ca. 7,20 x 3,50 met deur naar balkon.
Luxe moderne tweede badkamer gelegenheid voorzien van inloopdouche en vaste wastafel.

Gehele appartement voorzien van fraaie houten vloerdelen.

De fietsen kunnen worden geplaatst in de gezamenlijke berging op de begane grond.

- Woonoppervlakte circa 127m².
- Inhoud 434 m3.
- Plafondhoogte 2,86 m.
- Uniek riant balkon op het zuid-westen met uitzicht op groen.
- Energielabel D.
- Gezamenlijke fietsenberging in de onderbouw.
- Volledig voorzien van strak stucwerk.
- Volledig voorzien van een stijlvolle brede vloerdelen.
- Volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.
- Verwarming en warm water middels CV-combiketel, bouwjaar 2014.
- Oplevering in overleg

THORBECKELAAN - VRUCHTENBUURT

Unique and in excellent condition 5-room apartment with 4 bedrooms, spacious balcony facing the south-west with lots of privacy and a lovely view.
This modern apartment is located on the 1st floor and has a shared bicycle shed on the ground floor.

In a popular location in the pleasant Vruchtenbuurt, a few minutes by bike from the sea, beach and dunes. Close to public transport, schools (including The International School of The Hague), sports clubs, swimming pool, recreational facilities and various shops (including the Appelstraat / Vlierboomstraat and the shopping centre at De Savornin Lohmanplein).

Layout:

1st floor:

Entrance, central spacious hall with fixed cupboard and meter cupboard, modern toilet with hand basin. Bright and attractive living room with gas fireplace and bay window.
Modern kitchen with a granite top, 5-burner gas hob with wok burner, design stainless steel extractor hood, dishwasher, combi-oven, fridge, freezer, pantry, washer and dryer and door to the spacious balcony.
Front bedroom 1 with front arch, fixed cupboard with arrangement for the central heating boiler and washbasin.
Back bedroom 2 en suite beautiful modern bathroom which is equipped with a shower/bath, washbasin, design radiator and mechanical ventilation and door to a lovely spacious balcony, 3rd study.bedroomd
4th bedroom at the backwith door to balcony.
Luxurious modern second bathroom with a walk-in shower and sink.

Entire apartment with beautiful wooden floorboards.

The bicycles can be placed in the shared storage room on the ground floor.

Noteworthy features:

- Living area approximately 127m².
- Content 434 m3.
- Ceiling height 2.86 m.
- Unique spacious balcony on the south-west with lovely view.
- Energy label D.
- Communal bicycle storage in the basement.
- Fully equipped with a stylish wide floorboards.
- Fully equipped with artifical frames with double glazing.
- Heating and hot water through central heating combi boiler, built in 2014.
- Available by mutual agreement.